+4646162070

Köp- och leveransvillkor

Köp- och leveransvillkor

Priser Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms, för närvarande 12% på livsmedel. Om du beställer ifrån ett land utanför EU betalar du som privatperson ingen svensk moms. Eventuell införselskatt eller annan avgift i mottagarlandet betalas av kunden. Vi bistår inte med information om ett lands införselregler och tullbestämmelser och tar inte heller på oss ansvaret för att lösa ut eller skicka ersättningsleverans om varorna fastnat i tullen.

Minimi order Det finns inget minsta beställningsvärde.

Betalning Du kan välja mellan följande betalningssätt: * Kortbetalning: Vi erbjuder våra kunder att enkelt och säkert använda kortbetalning. Vår betalväxel använder 3D Secure som är en global säkerhetsstandard, framtagen av VISA och Mastercard. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering. Paket som kommer i retur debiteras en kostnad om upp till 350:-.

* Förskottsbetalning:

Pengarna sätts in på vårt bankgironummer: 239-8824. För internationella betalningar gäller IBAN: SE1950000000056241058444 och BIC: ESSESESS. Kom i håg att ange ditt namn och ordernummer! Vi skickar dina varor så snart din betalning är registrerad på vårt konto. Detta tar ca. 2-3 bankdagar från betalningstillfället.

Leverans Vi skickar beställningar som brev (under 2kg) eller paket (över 2kg) Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Du får ett mail från oss i samband med att din order har skickats.

Skador på paket och outlösta försändelser Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat. Meddelande om detta skall vara oss tillhanda senast inom en vecka.

Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om vi av någon anledning får i retur ett paket som ej hämtats ut förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på upp till 350 SEK oavsett köpesumma. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Köpare står för alla fraktkostnader. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Personuppgiftslagen Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Reklamationer  Om någon vara är skadad när du öppnar paketet skall du kontakta oss inom en vecka via: info@jamestea.se och ange att det gäller en reklamation så hjälper vi dig på bästa sätt, antingen genom en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Om du ska skicka tillbaka en felaktig vara till oss gör du det enklast i det emballage och förpackning som den skickades i. Du som kund har inte heller några kostnader för frakt i samband med detta utan vi betalar självklart din returkostnaden. När du ska returnera en vara skickas den till:
Coultier & Co AB, Magistratsvägen 10, 226 43 Lund

Medskickat i din retur måste finnas ditt namn, adress samt information om hur vi kan betala tillbaka dina pengar.

Force Majeure I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Reservationer Jamestea.se reserverar sig för slutförsäljning, att varor kan utgå ur sortimentet, samt för eventuella tryckfel på denna hemsida.

Övrigt Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.

Kundtjänst Du når oss lättast via mail via e-mail: info@jamestea.se eller per telefon 046-16 20 70, mellan kl. 8.30 - 16.00, måndag-fredag. Vi besvarar inkomna mail rörande beställningar inom 24 h.

Copyright © 2019 Jamestea | Shopping Cart by Shopify